free responsive website templates

De beste muurverf aanbiedingen

verf.nl-aanbiedingen.com

Hieronder treft u een aantal extra aantrekkelijke muurverf aanbiedingen aan, sommige zijn tijdelijk, andere hebben wij vast als aanbieding: Muurverf kopen of online bestellen doe je bij Verf.nl - aanbiedingen.com
Bekijk hieronder onze muurverf aanbiedingen:

10 liter Sikkens Alphadur Projecttex wit

Sikkens alphadur projecttex wordt binnenshuis gebruikt op muren en plafonds van gips en beton.
Sikkens alphadur projecttex droogt mat op en door zijn goede elasticiteit en dekking behoort deze absoluut tot één van de toppers. Sikkens alphadur projecttex heeft een schrobvastheidklasse 2 en is daardoor licht afneembaar. Sikkens alphadur projecttex is in elke lichte kleur te mengen.
Elders ca.:€ 99,75 incl BTW
Onze aanbieding vanaf: € 73,75 incl BTW

10 liter Sigma Sigmatin DGL wit

Sigma sigmatin dgl is een watergedragen muur- plafondverf voor binnen. Verwerkt soepel, dekt goed en geeft muren een frisse aanblik. Sigma sigmatin dgl is in elke lichte kleur te mengen.
Elders ca.:€ 109,75 incl BTW
Onze aanbieding vanaf: € 85,75 incl BTW

10 liter Wijzonol Projectlatex wit of ral 9010

Eigenschappen van de Wijzonol Projectlatex. Wijzonol projectlatex is een professionele binnenkwaliteit voor muren en plafonds en heeft een goede dekking, is licht afneembaar en heeft een matte uitstraling. Wijzonol projectlatex is in elke lichte kleur te mengen.
Elders ca.:€ 79,75 incl BTW
Onze aanbieding vanaf: € 48,75 incl BTW

10 liter Wijzonol Wijzotex wit

Wijzonol wijzotex is een makkelijk te verwerken, matte muurverf voor binnen, op basis van een durzaam verkregen bindmiddel. Schrobvastheidklasse 2. Wijzonol wijzotex is in elke lichte kleur te mengen.
Elders ca.:€ 89,75 incl BTW
Onze aanbieding vanaf: € 68,75 incl BTW

10 liter Wijzonol Spacklatex wit

Wijzonol spacklatex is geschikt voor plafonds en wanden die zijn voorzien van spack of onbehandeld steenachtige ondergronden, zoals beton, metsel- en pleisterwerk en (gipskarton)plaatmateriaal. Wijzonol spacklatex is in elke lichte kleur te mengen.
Elders ca.:€ 109,75 incl BTW
Onze aanbieding: € 78,75 incl BTW

10 liter Wijzonol Extramat wit

Wijzonol extramat muurverf heeft een zeer goede dekkracht en is aanzetvrij en makkelijk bij te werken. Schrobvastheidsklasse 1. Wijzonol extramat muurverf is volledig mat, voor een prachtig fluweelmatte uitstraling ook te gebruiken als kalkmat. Wijzonol extramat muurverf is in elke lichte kleur te mengen!
Elders ca.:€ 169,75 incl BTW
Onze aanbieding vanaf: € 109,75 incl BTW

Sikkens Verf

Altijd voordeliger

Sikkens verven zijn duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit en bij ons altijd in de aanbieding!

Sigma Coatings

Altijd voordeliger

Sigma Coatings heeft een breed assortiment hoogwaardige verfproducten, en bij ons altijd in de aanbieding!

Wijzonol Verf

Altijd voordeliger

Voor kleurrijk en duurzaam schilderwerk kies je voor de verven van Wijzonol. Mooi voor binnen ijzersterk voor buiten, en bij ons altijd in de aanbieding!